26 May 2018, 21:35:45 *

Login with username, password and session length
Welcome to War and Tactics!    War and Tactics Forum is currently undergoing some modifications that might disable features you are used to. This is unabvoidable as we have to update the forum engine to a new structure that is incompatible with many of the features we had used so far. The good news: WaT will be more secure and stable, and most of the features we uninstalled will be a natural part of the new structure anyway. For the rest we will be looking for solutions. (APR 23, 2018)
   
  Home   Forum   Help ! Forum Rules ! Search Calendar Donations Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Share this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MySpaceShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TechnoratiShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Problem to Quote?  (Read 3337 times)
TechAdmin
Administrator

*

Offline Offline

Germany

Location: Planet Earth - sometimes...
Posts: 1002




View Profile WWW
« on: 25 October 2010, 12:50:14 »
ReplyReply

Does anybody else have a problem to quote a message by hitting the "quote" button?

If so, we have a problem which I will have to investigate, please report your findings here.

TA
Logged



"Smile, tomorrow will be worse!"  Murphy
Rattler
WaT Supporter

*

Offline Offline

Germany

Location: Med Island
Posts: 2268




View Profile WWW
« Reply #1 on: 25 October 2010, 12:51:36 »
ReplyReply

I aloso have it as user w/o admin rights.

Just adds a green bar on top of page saying "Loading", but quite obviously no loading process is initiated.

Rattler
Logged

"War does not determine who is right, war determines who is left...": The Rattler Way Of Life (thanks! to Solideo)... http://www.youtube.com/watch?v=n9v3Vyr5o2Q
TechAdmin
Administrator

*

Offline Offline

Germany

Location: Planet Earth - sometimes...
Posts: 1002




View Profile WWW
« Reply #2 on: 25 October 2010, 13:17:13 »
ReplyReply

I also have it as user w/o admin rights.

Just adds a green bar on top of page saying "Loading", but quite obviously no loading process is initiated.

Rattler

Now FIXED (I think).

It had to do with the "new server" indicator I had mixed into the index.php script (I hope: Now that I set the script back to normal quoting suddenly works again; might be co-incidence, but too much of it to not be the reason even if I do not see the connection)

Fingers crossed,

TA
Logged



"Smile, tomorrow will be worse!"  Murphy
FACman
WaT Supporter

*

Offline Offline

United States

Location: Ar-kansas
Posts: 819




View Profile
« Reply #3 on: 25 October 2010, 14:26:09 »
ReplyReply

Quote
Does anybody else have a problem to quote a message by hitting the "quote" button?


No prob here...
Logged

"You can call me by my first name...Sarge."
Koen
Poster

****

Offline Offline

Belgium

Location: Belgium
Posts: 4247




View Profile
« Reply #4 on: 25 October 2010, 15:34:42 »
ReplyReply

Quote
Does anybody else have a problem to quote a message by hitting the "quote" button?


No prob here...


10/4  salute
Logged
TechAdmin
Administrator

*

Offline Offline

Germany

Location: Planet Earth - sometimes...
Posts: 1002




View Profile WWW
« Reply #5 on: 26 October 2010, 17:01:11 »
ReplyReply

Solved, thread closed.

TA
Logged



"Smile, tomorrow will be worse!"  Murphy
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Unique Hits: 21099361 | Sitemap
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines
TinyPortal v0.9.8 © Bloc
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!


Google visited last this page 26 December 2017, 14:12:43